ANKIETA DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW Pasta GO! Doświadczenie 1. Czy prowadziłeś/-aś kiedykolwiek własną firmę? W jakiej braży i jak długo? Jakie były jej sukcesy? 2. Co wiesz o branży gastronomicznej i dlaczego chciałbyś w niej prowadzić swój własny biznes oparty na franczyzie? 3. Czy prowadzisz obecnie własną firmę? Jeśli tak to proszę podać w jakiej formie prawnej, gdzie i w jakiej branży. 4. Czy lubisz pracę z ludźmi? Uzasadnij dlaczego. 5. Czy pracowałeś kiedykolwiek w branży gastronomicznej? Jeśli tak to napisz o swoich doświadczeniach z nią związanych. 6. Jaka jest twoja wymarzona branża w której chciałbyś pracować? 7. Jaki jest twój największy dotychczasowy życiowy sukces? 8. Co kochasz robić w życiu? Jakie są twoje pasje/aktywności poza pracą? 9. Gdzie chciałbyś być za 5 lat? 10. Co w życiu chciałbyś osiągnąć aby móc swoim wnukom kiedyś powiedzieć że osiągnąłeś w życiu SUKCES ? Informacje finansowe 1. Jakie są twoje przybliżone roczne zarobki? Czy jest to umowa o pracę czy również inne żródła? 2. Jaką kwotę chcesz zainwestować aby otowrzyć swój własny lokal franczyzowy? Czy posiadany kapitał do zaiwestowania to środki własne czy pochodzące od podmiotów zewnętrznych (kredyty, pożyczki, dofinansowanie ze środków publicznych)? Jaki jest procent udziału własnego? 3. Jak szybko spodziewasz się otrzymać zwrot zainwestowanego kapitału? (ile miesięcy) 4. Jakiej wielkości zysków miesięcznych netto oczekujesz z zainwestowanej franczyzy? Informacje biznesowe 1. Gdzie chciałbyś otworzyć swój własny lokal Pasta GO! oparty na franczyzie? (jakie miesto/dzielnica/liczba mieszakńców) 2. Czy posiadasz już odpowiedni lokal na działalność gastronomiczną? (podaj jego lokalizację, rozmiar, stan technicznyi, i układ pomieszczeń oraz informację czy jest to lokal własny czy wynajmowany). Opisz również w kilku zdaniach "mocne strony" tej lokalizacji. 3. Czy planujesz prowadzić lokal Pasta GO! samodzielnie czy z inną osobą, np. wspólnikiem, przyjacielem, parterem życiowym czy może członkiem rodziny? Czy zamierzasz pracować osobiście? Ile czasu tygodniowo zamierzasz poświęcić aby być "w firmie"? 4. Czy prowadzenie lokalu Pasta GO! będzie twoim jedynym zajęciem? Jakie jeszcze inne zajęcia będą cię "pochłaniać"? 5. Napisz, tak szczerze i uczciwie, dlaczego akurat Tobie mielibyśmy zaufać i przyjąć cię do naszej PastaFamily podejmując współpracę w ramach sieci franczyzowej Pasta GO? 6. W jaki sposób dowiedziałeś się o systemie franczyzowym Pasta GO!?